bugün

entry'ler (2570)

xiaomi mi 5

Dayanamadım yazıyorum. Son entrymi bu telefondan göndermiştim. Sonra telefon öldü açılmıyordu . 4 yıldır kapalı duran aleti bugün açayım belki açılır dedim ve açıldı. internete bağlayınca onca uygulamadan sadece Uludağ sözlük açıldı. Yıllardır ekşideyim. Uludağ sözlüğü görünce duygulandım lan. Hey gidi günler hey.

antrikot

Çok da pahalı olmayan et. iki dilim antrikot 17-18 liraya alınabilir. Bu da sizi baya baya doyurur. Lan et dürüm alıyonuz içinde 120 gr et var bunda yaklaşık 250 gr. Et dürüm sipariş edene kadar alın kendiniz yapın.

burnun ucunun üşümesi ama kimsenin hiç de öpmemesi

Boyunluk takıp onu da tam yüze çekerek kulaklar, burun ve boyun komple ısıtılabilir. Atkıdan kullanışlıdır tek dezavantajı terörist sanılabilirsiniz.

vikings

--spoiler--

5. sezonun 11 ve 12. bölümlerini izledim ve daha da izlemem bu diziyi. bjorn nasıl rollonun oğlu olur lan? saçma bir detay. ragnar ın çocukları da niyeyse sabah akşam babalarını taklit ediyorlar. olmuyor kardeşim ol-mu-yor. ilk defa rap dinleyip rapper tribine giren ergen gibiler. oyunculuklar vasat ve altı. yan rollerdeyken sırıtmayan tipler başrole kayınca eğreti duruyorlar. zaten aşk dizisine döndü. rollonun aşkı alevlendi, ivar aşık oldu, lagertha piskoposla(athelstan vol2) aşk yaşıyor, bjorn sığındığı kralın müstakbel eşine çakıyor muhtemelen aşk da var. ulan herif 2 sene önce geldi babanı öldürdü kralını öldürdü ülkeni yağmaladı karı diyor ki aa bjorn ironside bu büyük savaşçı buna vurdurmalıyım. savaş dizisi sikindirik pembe dizi olup çıktı. şunu hele ki şu haliyle gotla falan kıyaslamayın el insaf. ecbert öldükten sonra savaşla aksiyonla bir nebze götürdülerse de aksiyon biter bitmez hemen sıkıcılığa bağlıyor. takip edilesi tek karakteri alfred, gerisi tırt.

bacın çok şanslıydı altımdan geçti

Tombalacı kral adamdı kral.

aihm in selahattin demirtaş kararı

Karar doğrudur. Demirtaşı zerre sevmem fakat bu insanları sevmiyoruz diye tutuklayamayız. Adam gibi kurun mahkemeyi yargılayın suçu belli olsun eyvallah alın içeri. Böyle tutuklu şekilde bir insanın içeride kalması büyük bir hukuksuzluktur. Zaten ülkemizde yargıyı kamuoyu ve siyasiler aşırı derecede etkiliyor. Tutuklu yargılama çok istisnai bir durumdur. Medyada gördüğünüz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı başlıkları o kişinin aklandığını değil mahkemenin devam ettiğini ve suçluluğu ispatlanıncaya kadar tüm vatandaşlar gibi özgürce dolaşma hakkına sahip olduğunu ifade eder. Adaletli olan da budur.

war thunder tank tavsiyeleri

Tierlara göre değişkendir. ilk tierlarda ruslar ve almanlar baskınken 6.0 - 7.0 aralığında almanlar ve amerikanlar ciddi etkili. Bu puanın üzerinde ise ruslar ciddi anlamda en güçlü tanklara sahipler. Arkalarından da ABD gelir.

10 tl ye alınabilecek sigara

Slender olması sıkıntı değilse Winston slender en kokusuz sigaralardan biri.

battlefield 1942

Tema müziği ve beraberindeki introsuyla insanı fena halde gaza getiren oyun. Böyle fw 190 ya da spitfire alıp tarayarak uçmak istiyorum.

https://youtu.be/Tb8PQXPOkCc

emine erdoğan ın satranç oynaması

(bkz: işkur)
Evet bu entry sadece bakınızdan oluşuyor.

erwin rommel ne sıcak çikolata mı diyen kız

Erich von manstein i de frozen sanması muhtemeldir.

özcan show

Başarılı bir youtube kanalı. ilk izlediğimde çok komik bulmasam da sonra kahkaha attığım çok bölümü oldu. Onca çöp içerik arasında adam çok güzel bir iş çıkarmış bize de tebrik etmek düşer.

Arda Turanlı bölüm ısrarla tavsiye edilir.

sigarayı bırakmak

Beceremedim sanırım bu boku. Yakın zamanda elektronik sigaraya dönmüştüm ve artık sigara bana ağır ve kötü gelmeye başlıyordu. Gel gör ki bu sefer de elimde emzik gibi elektronik sigarayı taşıyordum. 5 gün önce likitim bitti ve dedim ki alma ulan yeni likit, paket de alma içme bakalım ne kadar içmeyeceksin. 5 gün dayandım ama bugün bozdum. Olmuyor arkadaş olmuyor. Her akşam bir demlik çayı tek başına içen ben yemek sonrası çaylar hariç çay içemez oldum. Çayın tadı bok gibi geliyor. Çayı güzel kılan meğerse sigaraymış. Keyiflendiğim ya da stresli olduğum anlarda sigarayı bulamayınca boşluğa düşünüyorum. Olmuyor sözlük olmuyor. Sigaradan önceki zamanlarımı bir daha yakalayabilir miyim? bilmiyorum.

ozan kabak

Ulan bu memlekette harbiden topçu yetişmez, yetişemez. Ya gereksiz övülüyor ya yeriliyor. Bir rahat bırakın herifi be. Çöp möp değildir ama henüz yıldız da değil. Takımın koca bir revire döndüğü şu günlerde en düzenli oynayan oyuncu kendisi ve yanındaki kişiyle iki maç üst üste oynayamıyor adam. Hayır serdar aziz dışında da kendisinden iyi stoper zaten yok şu an. Ligde beşiktaşın iki stoperini çıksan stoper mi var da ozanı beğenmiyor millet.

pdf kitap okumak

Pdf değil de e pub formatında olursa çok da güzel okunur. Pdf göz yorar. yea elektronik kitap mı olur kitaba dokunacaksın diyenlerin dedelerinin de matbaaya karşı çıkanlar olduğuna kalıbımı basarım.

stuka

ikinci Dünya Savaşı efsanelerinden biridir. içeri çekilmeyen iniş takımları ile yavaş ve it dalaşlarında çok hantal olsa da taşıdığı bombalarla müttefiklere kan kusturmuştur. inerken kanatların altındaki düdükler çok ürkütücü bir ses çıkarır ve daha bombalama başlamadan düşmanın moralini çökertir. Sınıf olarak pike bombardıman uçağı sınıfındadır.

lisedeki kaşarın bugünkü durumu

Kapandı, evlenmiş, instada evimin direği temalı paylaşımlar yapıyor.

fifa 2003

Az önce komidinde cdsini bulunca dayanamayıp yükledim. Daha önce hiç 2003 oynamamıştım. 98,, 2000, 2005, 2008 serilerini oynamıştım fifada. En başarılı yönü net bir şekilde sergenin yüzü. Ayrıca o kadar az stadın arasında ali sami yen i görmek sebepsiz bir mutluluk yaratıyor lan içinizde. Her şeyi geçtim 2005 ile bunun arasında da uçurum var iki yılda neler değişmiş öyle. Tek Türk takımı Galatasaray ve gayet de güçlü yapmışlar. Sergenle arif uçuyor mübarek.

osmanlıyı 300 yıl boyunca kimsenin takmaması

Koskoca batı romayı da kafası esen bir cermen kabilesi lideri yakıp, yıkıp, talan etmiş. Bu romanın onurunu ayaklar altına almaz. Tüm devletler insan gibi doğar büyür ve ölür. Ölümüne yakın bir insanın hastalanması güç kaybetmesi onursuzluk olarak sayılamaz.

efsane bilgisayar oyunları

Need for speed 2 se.